Liga 4

Proiectul Armatei în pericol după un prim sezon ratat? "Chiar suntem curioși să aflăm"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 04 June 2018

Alin Predescu, golgeterul celor de la CSA Steaua în acest sezon de Liga a 4-a, nu concepe ca echipa Armatei ă se desființeze după ratarea calificării la barajul pentru promovarea în Liga a 3-a în favoarea Academiei Rapid.

"E tristețe mare. Cuvintele nu-și mai au rostul. Sunt dezamăgit. Trebuie să avem putere că continuăm. Steaua trebuie să fie în prima ligă, e cel mai cunoscut club din România și nu are ce căuta aici. Eu din ce știu Steaua va continua, nu are cum să moară vreodată.

Că vom fi noi la echipă sau alți fotbaliști, eu sper să mergem mai departe. Deocamdată mă gândesc la următorul meci de pe 9 iunie cu Rapid din finala României faza pe București. Steaua nu are ce căuta în liga jucătorilor neprofesioniști", a declarat Predescu la TV Digi Sport.

 Marius Bâtfoi a comentat și el: "Nu știm nimic despre viitor, vă spun sincer. Nu știu ce se întâmplă la noi la club. Chiar sunt dornic și eu să aflu ce se întâmplă, în acest caz în care nu promovăm. Nu știu nimic nici de contracte, chiar sunt curios să aflu”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.