Campionate

Căpitanul galez, multiple fracturi la coaste și un plămân perforat. Operat de urgență după un duel cu Chicharito Hernández

Articol de Theodor Jumătate  —  luni, 04 iunie 2018

De-abia acum a putut povesti Ashley Williams ce i s-a întâmplat. Acum, când poate în sfârșit părăsi spitalul, pentru a traversa oceanul și a se întoarce acasă.

Pe 29 mai, galezii au jucat un amical pe Rose Bowl, din Pasadena, cu 82.345 de spectatori. Au întâlnit Mexicul, care se pregătește de Mondial. În minutul 20, "Chicharito" Hernández l-a atacat violent din spate, lovindu-l cu cotul. Williams, 33 de ani, nu mai putea continua. Îl durea foarte tare în zona coastelor.

Nu realiza cât de grav este, dar doctorul echipei l-a trimis direct la spitalul Ronald Reagan UCLA, din Beverly Hills. Jucătorul lui Everton își amintește pe Facebook: "Două săptămâni nebune.

M-am bucurat mult să regăsesc tricoul Țării Galilor... Am ajuns la spital însă, iar acolo mi-au descoperit multiple fracturi la două coaste și plămânul stâng perforat. Încă puțin dacă aș mai fi întârziat și l-aș fi pierdut".

A fost operat de urgență, medicii salvându-i plămânul. "Sunt nerăbdător să zbor acasă. Nu-mi doresc decât să mă odihnesc pentru sezonul viitor", și-a încheiat el mesajul.

79 de selecțiiare Ashley Williams la naționala galeză, pentru care a marcat două goluri

241 de meciuria jucat Williams în Premier League la Swansea și Everton, înscriind 6 goluri

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.