Campionate

S-a lăsat de antrenorat! Anunțul de ultimă oră făcut de un fost coleg al lui Cristi Chivu: "Nu-mi mai trebuie"

Articol de Daniel Scorpie  —  luni, 04 iunie 2018

A jucat 15 sezoane în Serie A, dintre care nouă la Inter, cu care a cucerit Tripla în 2010. S-a lăsat în 2013 și a încercat să se facă antrenor, însă Dejan Stankovici a înțeles că nu a ales drumul bun.

La 39 de ani, fostul mijlocaș sârb și coleg al lui Chivu a renunțat: "Nu-mi mai trebuie, meseria asta nu e pentru mine! Nu pot și nu accept să mă mai sacrific pentru fotbalul care mi-a dat atâtea satisfacții ca jucător", a mărturisit "Il Drago".

Reprobabil la Udine!

Dejan explică: "Tehnicienii de astăzi trebuie să fie activi 24 de ore pe zi. În fiecare zi e nevoie să inovezi. Mihajlovici era mereu cu gândurile la jucători, la echipă, ți se părea că stă lângă tine. Îți bați capul la cum să faci pregătirea, dacă unu-i accidentat, dacă altul are probleme cu o femeie.

Am încercat prima oară la Udine și mi-am dat seama că nu mă adaptez. Ca secund, am primit 5 cartonașe roșii în 5 meciuri. Era reprobabil!". 

22 de trofee a cucerit Stankovici în Italia, 15 cu Inter și 7 cu Lazio, între care 6 scudetti. Nu-i lipsește decât Cupa UEFA din palmares

103 meciurirecord de prezențe, și 15 goluri are Stankovici pentru "naționala" Serbiei și fostei Iugoslavii

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.