Liga 1

Becali reacționează după decizia celor de la CFR Cluj: "Nu o să mai fie așa puternici" » De ce zice că Dan Petrescu nu va antrena la FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 04 June 2018

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre decizia celor de la CFR Cluj de a-l numi pe Edi Iordănescu antrenor și a vorbit și despre Dan Petrescu. (Detalii aici)

"E treaba celor de la CFR Cluj pe cine aduc. Dar e clar că nu vor mai fi așa tari cum au fost cu Dan Petrescu. Pițurcă și Iordănescu sunt antrenor buni. Dan Petrescu a făcut această echipă. E exact ca el. A făcut-o puternică pe CFR pe toate palierele. Echipa are fundași puternici, mijlocași puternici. Nu sunt neapărat tehnici, dar foarte puternici. Ceilalți antrenori au alt stil.

Dacă vine Iordănescu o să-l bage pe Ioniță, care o să facă trei «floricele». CFR o să dea gol, dar o să ia două goluri. 

Să nu se supere Dan Petrescu, da un om care îi înjură pe alți oameni nu lucrează cu mine. Pe oameni trebuie să-i iubești și să îi respecți. Nu are cum să vină Petrescu la FCSB", a declarat Gigi Becali la Pro X.

Citește și: Becali e gata să scape de Alibec: "Să mă sune CFR Cluj! Pe suma asta îl vând" » Ce zice de Budescu: "O să mâncăm semințe împreună"

Citește și: Gigi Becali râde de CSA Steaua: "Felicitări pentru locul 2" » Promisiune pentru echipa Armatei: "O țin pe Rapid în Liga a 3-a ca s-o mai bată"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.