Tenis

ROLAND GARROS // Șocul zilei la Paris: Serena Williams S-A RETRAS înainte de meciul cu Maria Sharapova! Motivul + reacția americancei

Articol de Roxana Fleşeru  —  Monday, 04 June 2018

Serena Williams, 36 de ani, locul 451 WTA, și Maria Sharapova, 31 de ani locul 30 WTA, trebuiau să joace azi în optimi la Roland Garros. Meciul nu se va mai disputa însă, pentru că americanca s-a retras.

Serena acuză o problemă musculară și nu poate juca împotriva Mariei Sharapova.  Este pentru prima dată când se retrage în timpul unui turneu de Grand Slam.

Serena susține că accidentarea a apărut în meciul din turul III, cu Julia Goerges, și că nu poate servi din cauza durerilor.

Williams a adăugat că accidentarea s-a agravat în timpul meciului de dublu, de duminică. "Sunt foarte dezamăgită. Am renunțat la tot, am dat totul ca să fiu pe teren în a acest moment. Îmi e greu pentru că iubesc să joc contra Mariei. 

Am probleme cu mușchiul pectoral, nu pot nici măcar să servesc. E imposibil să joc așa. Nu am mai avut acest gen de accidentare până acum și e foarte dureros. Nu știu cum să gestionez situația. Am făcut foarte multe sacrificii pentru a reveni.

Voi face teste, nu voi ști dacă pot participa la Wimbledon până nu primesc rezultatele", a declarat Serena Williams.

Rusoaica Maria Sharapova s-a calificat astfel în sferturi, unde va juca împotriva învingătoarei din meciul Garbiñe Muguruza -  Lesia Tsurenko. Sharapova ar putea evolua împotriva Simonei Halep în semifinala de la Roland Garros, dacă jucătoarea noastră trece de învingătoarea meciului Angelique Kerber - Caroline Garcia.

Acesta urma să fie al 22-lea meci direct dintre Serena Williams și Maria Sharapova. Americanca are 19 victorii.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.