Campionate

Halucinant! Un jucător ar fi sărit să-l bată pe Zidane și de aceea antrenorul ar fi decis să se despartă de Real Madrid! Reacția fotbalistului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 05 iunie 2018

Dezvăluiri incendiare din vestiarul lui Real Madrid! Portarul Kiko Casilla, 31 de ani, rezerva lui Keylor Navas, ar fi sărit să-l bată pe Zinedine Zidane!

Jurnalistul Cristobal Soria a povestit în emisiunea El Chiringuito că înaintea meciului cu Villarreal, din ultima etapă, Casilla a vrut să-l bată pe antrenor când a aflat că acesta și-a titularizat fiul, pe Luca Zidane, 20 de ani, între buturi. Acesta ar fi și unul dintre motivele pentru care antrenorul francez a decis să se despartă de Real Madrid.

"Casilla avea un bonus de 600.000 de euro dacă juca acest meci. A fost nevoie de intervenția oamenilor din staff pentru a-l opri pe Casilla să nu-l lovească pe Zidane", susține jurnalistul. Zidane ar fi dorit să-l pună pe lista de transferuri pe Casilla.

Luca Zidane e crescut de Real Madrid, club la care se află din 2004. 
Are 30 de prezențe în total la naționalele U16, U17, U18, U19, U20 ale Franței.

Kiko Casilla și-a început cariera, în 2000, la Real Madrid, dar nu a urcat la prima echipă, transferându-se la Espanyol în 2007. A mai jucat la Cadiz și Cartagena, iar din 2015 s-a întors la Real.

REACȚIA JUCĂTORULUI

Casilla a publicat un comunicat pe Instagram în care a respins acuzațiile: "E fals că aș fi protestat împotriva unei decizii a antrenorului meu. El chiar a vorbit cu mine despre acest subiect și nu am avut nici o problemă. E fals că vreunul dintre colegii mei ar fi fost nevoit să mă oprească din a-mi ataca antrenorul. Cu Zinedine Zidane am avut mereu o relație profesională cordială, cimentată în încredere și respect reciproc, așa cum s-a întâmplat cu toți antrenorii pe care i-am avut în carieră. Este fals că aș fi avut vreun bonus dacă jucam în ultimul meci de campionat".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.