Liga 4

Steaua și Rapid, OUT din Peluza Cătălin Hîldan! Detalii de ultimă oră despre stadionul pe care se joacă finala Cupei - București

Articol de Marius Mărgărit, Alin Grigore  —  marţi, 05 iunie 2018

Academia Rapid i-a administrat Stelei câteva înfrângeri dureroase pe parcursul sezonului, dar "militarii" au acum o nouă șansă de revanșă: cele două rivale se întâlnesc duminică în finala Cupei României, faza pe București, iar încleștarea va avea loc pe un stadion surpriză.

Steaua și Academia Rapid au disputat două meciuri în acest an pe Arena Națională, însă acest lucru nu se va mai repeta și în finala Cupei de peste 5 zile: Arena din "Ștefan cel Mare" este stadionul care va găzdui finala dintre Steaua și Academia Rapid, anunță sursele GSP.ro, care dau asigurări că decizia e definitivă și irevocabilă. 

update 13:00

Suporterii lui Dinamo au cerut ca niciuna dintre galerii să nu se poziționeze în Peluza Cătălin Hîldan. Astfel, conducerea AMFB va da curs acestei doleanțe și nu va vinde bilete în acel sector.

Aproximativ 6-7.000 de bilete vor fi puse în vânzare, dar nu se știe încă data la care vor fi puse în vânzare. 

Știrea inițială

Decizia nu e sigur pe placul fanilor dinamoviști, care se văd puși într-o situație incredibilă. Sunt șanse mari ca stadionul să fie umplut pentru prima oară după o lungă durată chiar de marile rivale ale "câinilor". Dinamo a avut asistențe rușinoase în sezonul recent încheiat, iar GSP.ro a tratat pe larg subiectul AICI.

Rapidul a mai evoluat pe terenul lui Dinamo în urmă cu 5 ani, când a disputat barajul pentru menținerea în Liga 1 cu Concordia Chiajna. Fanii vișiniilor au luat atunci cu asalt stadionul rivalei și au creat o atmosferă incendiară. Deși s-au impus în barajul cu Chiajna, rapidiștii au fost retrogradați ulterior. 

15.300e capacitatea stadionului Dinamo

Câștigătoarea Cupei României, faza pe București, va evolua în faza națională a Cupei României din sezonul 2018-2019. 

  • Finala dintre Steaua și Rapid va avea loc duminică, 10 iunie, de la ora 20:00. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport. 
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.