Tenis

"The Coach" Patrick Mouratoglou are o favorită neașteptată pe zgură: "Va câștiga într-o zi turneul de la Roland Garros. Are toate armele necesare"

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 05 iunie 2018

Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams, consideră că turneul de la Roland Garros va fi cucerit în viitor de Caroline Garcia (24 de ani, 7 WTA).

Caroline Garcia a fost eliminată în optimile de finală ale actualei ediții de la Roland Garros de Angelique Kerber, scor 2-6, 3-6.

"Nu stă foarte bine din punct de vedere psihic. Când lucrurile nu merg așa cum a plănuit, se panichează și face o mulțime de erori neforțate. Este însă o jucătoare care are toate calitățile fizice și tehnice necesare. Are nevoie doar de mai mult timp.

Cred că va câștiga într-o zi turneul de la Roland Garros. Are un joc perfect pentru asta. Lovește bine din spatele terenului, stă bine în raliuri, are un kick grozav la serviciu. Are toate armele la îndemână", a precizat Mouratoglou.

Vezi și: Situație incredibilă la Paris: s-a calificat în sferturi, dar a avut o surpriză când a ajuns acasă: "Evacuare!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.