Nationala

VIDEO+FOTO Ce apariție la Ploiești! Fotbalistul "dat dispărut" care i-a înscris cel mai frumos gol al carierei lui Lobonț

+4 Foto
FOTO: Captură TV Telekom Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 05 iunie 2018

Cătălin Cursaru, fostul golgeter al Ligii 1 de la FCM Bacău în sezonul 2001-2002, a venit la România - Finlanda, meciul de retragere al lui Bogdan Lobonț.

După o lungă perioadă în care a dispărut din peisajul fotbalului românesc, Cursaru, 40 de ani, a devenit în urmă cu doi ani observator LPF la meciurile din Liga 1.

Cătălin a vorbit la Ploiești despre despre celebrul gol din foarfecă pe care i l-a marcat lui Lobby într-un FCM Bacău - Dinamo 4-2, din 2002, desemnat de portar drept "cel mai frumos pe care l-am primit în carieră". 

"Îi mulţumesc lui Lobby pentru că şi-a adus aminte de golul ăla. A fost un moment plăcut. După toată cariera lui și toate echipele la care a fost, el şi-a adus aminte de golul acela. Îi mulţumesc. Înseamnă că chiar că a fost un gol frumos.

Vreau să-i urez succes în cariera pe care şi-a ales-o de antrenor. Mă duc să mă întâlnesc cu el după atât timp, să vorbim și să ne revedem. Îi urez baftă multă în carieră", a declarat Cătălin Cursaru la TV Telekom Sport.

17goluri a marcat băcăuanul Cursaru în sezonul 2001-2002 al Ligii 1

"Cel mai frumos gol pe care l-am primit eu a fost și la CNN. A fost reușita lui Cursaru, de la Bacău. A fost bine până la urmă, pentru că așa m-am văzut și eu la CNN. A fost singura dată când am apărut la rubrica «Play of the Day», noroc cu foarfeca lui Cursaru, că altfel nu ajungeam"Bogdan Lobonț la conferința de presă

VIDEO // Foarfeca lui Cursaru poate fi văzută la minutul 08:35

Citește și: Lobonț ovaționat de un stadion arhiplin la retragere » Mesaje emoționante, plachete și lacrimi

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.