Nationala

ROMÂNIA - FINLANDA // VIDEO Bogdan Lobonț, după ultimul lui meci: "Mamă, mamă!" » Trăirile dinaintea jocului și următoarea mutare: "Nu sunt un om secretos"

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 05 June 2018

Bogdan Lobonț a fost în centrul atenției la victoria obținută de România, scor 2-0, în amicalul contra Finlandei. La final, "Pisica" și-a încurajat mai tinerii colegi. 

"Fotbaliștii au fost actorii principali în această seară, ei au obținut victoria. A fost o seară plină de emoție. Mă gândeam înaintea meciului «Mamă, mamă, nici la debut nu am avut asemenea emoții».

Jucătorii naționalei au o calitate umană extraordinară. Sunt sigur că vor face lucruri mărețe împreună. Au început să muncească așa cum trebuie. Asta este strada cea bună. Avem o grupă dificilă în Liga Națiunilor. Cu Muntenegru am avut meciuri nebune, în sensul rău, în preliminariile trecute. Nici Lituania nu trebuie subestimată", a declarat Lobonț imediat după meci. 

 

Pasul următor al carierei

Lobby nu duce lipsă de oferte și, cel mai probabil, va urma o carieră pe banca tehnică în Italia. 

"Este o etapă importantă din viața mea. Sunt pregătit să fac pasul următor. Deocamdată mă bucur de această seară minunată. De mâine o să-mi așez gândurile și voi analiza toate ofertele pe care le-am primit. Nu sunt un om secretos. Cartierul general va rămâne probabil în Italia",  a declarat Lobonț la TV Pro X.

Vezi și: Video, foto și cronica meciului România - Finlanda, 2-0!

Florin Prunea, reverență la retragerea lui Lobonț » 3 "tricolori" remarcați cu Finlanda

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.