Nationala

ROMÂNIA - FINLANDA // Mitriță, unul dintre remarcații serii cu Finlanda, a fost întrebat despre o plecare de la Craiova

FOTO: Cristi Preda

Articol de Eduard Apostol  —  marţi, 05 iunie 2018

România a trecut de Finlanda, scor 2-0, iar Alexandru Mitriță, Ciprian Tătărușanu și Cristi Săpunaru au vorbit despre joc și planurile lor. 

"O să plecăm în vacanță fericiți. A fost un test bun pentru Liga Națiunilor. Suntem foarte bucuroși că nu am pierdut, că am avut o evoluție solidă.

Echipa națională arată foarte bine. Trebuie să petrecem mai mult timp împreună. Ne trebuie mai multă omogenitate, apoi vom fi foarte greu de bătut. Lobonț ne-a ajutat întotdeauna. Îi mulțumim pentru tot ce a făcut. Îl văd un antrenor exigent. Suporterii au fost minunați.

Cred că voi rămâne la Craiova. Mai degrabă îmi doresc să plece Băluță. E de foarte mult timp aici și trebuie să facă și el pasul în afară", a declarat Mitriță la finalul partidei. 

Cristi Săpunaru se gândește la retragere

"Meciurile astea ne-au dat încredere, dar nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece. Sperăm ca ușor-ușor să demonstrăm că suntem o generație bună.

Lobonț a fost unul dintre cei mai buni portari din istoria naționalei. Am avut și eu puține emoții când am văzut tot ce s-a întâmplat. Am și eu o vârstă. 

Mai am un an de contract în Turcia, pe care sper să îl duc la final", a declarat Săpunaru la TV Telekom Sport. 

"Mă bucur că am câștigat și i-am putut dedica lui Lobonț victoria. A fost atât de mulți ani la națională. Este prima dată când un coleg se retrage și sunt prezent. A fost emoționant"Ciprian Tătărușanu

Vezi și: Video, foto și cronica meciului România - Finlanda, 2-0!

Florin Prunea, reverență la retragerea lui Lobonț » 3 "tricolori" remarcați cu Finlanda

VIDEO Bogdan Lobonț, după ultimul lui meci: "Mamă, mamă!" » Trăirile dinaintea jocului și următoarea mutare: "Nu sunt un om secretos"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.