Liga 4

EXCLUSIV Critici la adresa CSA de la un personaj-surpriză! Lăcătuș desființat după ultimele declarații: "Sunt niște mincinoși! N-au vrut să mă ia la Steaua"

Articol de Decebal Rădulescu  —  miercuri, 06 iunie 2018

Alin Stoica (38 de ani), fiul lui Tudorel Stoica, un susținător fidel al proiectului CSA Steaua, îl critică pe Marius Lăcătuș, care a spus după ratarea calificării la barajul pentru Liga a 3-a că niciun fost stelist n-a dorit să joace pentru echipa de fotbal în Liga a 4-a (detalii AICI).

"Cei de la CSA sunt niște mincinoși. Mă deranjează minciuna. Marius Lăcătuș a spus că n-a venit niciun fost stelist să joace în Liga a 4-a. Minciună mai mare nu există. Eu m-am oferit să vin, dar nu m-au vrut. Doar Ion Ion a fost cel care a insistat, dar degeaba. Sunt de o atitudine pe care nu mi-o pot explica. Pentru mine, ceea ce spune Helmuth Duckadam e corect: la CSA nu e un proiect serios.

Nu poți să-i minți pe suporteri în halul ăsta. Îmi pare rău că spun toate lucrurile astea, dar îmi doresc ca adevărul să iasă la iveală cu tot ceea ce se întâmplă acolo", a declarat Alin Stoica pentru GSP.ro.

Alin Stoica a jucat de-a lungul carierei pentru Steaua, Anderlecht, Club Brugge, Siena, Progresul, Poli Timișoara, Gent, Mouscron, FC Brașov, Vojvodina și Concordia Chiajna.

Ultimele două cluburi la care a fost legitimat sunt Gulbene din Letonia (în 2015) și Sohar din Oman (în 2016). 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.