Tenis

SIMONA HALEP - GARBINE MUGURUZA // Muguruza, înaintea înfruntării cu Halep din semifinale: "O să mă bucur rezervat astăzi"

FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 06 June 2018

Garbine Muguruza (24 de ani, 3 WTA) a trecut categoric de Maria Sharapova (31 de ani, 30 WTA), scor 6-2, 6-1 și va juca în semifinale contra liderului mondial, Simona Halep (26 de ani), pentru finala turneului și pentru locul 1 WTA. 

Campioana din 2016 de la Roland Garros a trecut în doar 73 de minute de Maria Sharapova. Rusoaica a eliminat-o în aceeași fază a ediției din 2014 de la Roland Garros, scor 1-6, 7-5, 6-1. 

"Ediția asta a Roland Garros-ului m-a găsit mult mai disciplinată. Nu m-am gândit nicio clipă la înfrângerea precedentă suferită aici contra Mariei Sharapova. Nu a fost vorba despre o revanșă.

Mă bucur că partida nu a durat foarte mult. Am timp să mă odihnesc pentru meciul de mâine din semifinale. O să mă bucur rezervat astăzi și mă voi pregăti pentru duelul cu Halep", a declarat Muguruza conform As.com.

Vezi și: CALCULE: bătălia pentru locul 1 continuă! Ce trebuie să facă Simona Halep pentru a rămâne lider mondial

VIDEO + FOTO IMPERIALĂ! Halep e în semifinalele Roland Garros, după o prestație de mare clasă în fața lui Kerber! Duel cu Muguruza pentru finală și locul 1 WTA

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.