Campionate

Pep s-a sucit » Până și catalanii au fost luați prin surprindere! Guardiola și-a anunțat revenirea la Barcelona!

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 07 iunie 2018

Pep Guardiola, managerul lui Manchester City, a vorbit despre viitorul său și a uimit pe toată lumea.

Antrenorul catalan de 47 de ani a declarat că într-o zi vrea să se întoarcă la Barcelona pentru a antrena la tineret, acolo unde și-a început în 2007 cariera de antrenor.

"Când voi fi mai în vârstă mi-ar plăcea să mă întorc la Barcelona pentru a antrena la juniori. Mereu m-am gândit să-mi termin cariera acolo unde am început, cu un meci pe săptămână. Am fost foarte fericit în acel fotbal, care formează jucători. Acum s-a schimbat pentru că mulți copii au agenți și multă lume în jurul lor.  Nu vreau să manageriez centrul de copii și juniori, nu vreau să mă cert cu toți impresarii. Vreau să antrenez", a declarat Pep Guardiola, potrivit Mundo Deportivo.

Guardiola și-a început cariera la Barcelona B, unde a antrenat în sezonul 2007 - 2008. Ulterior a pregătit-o pe Barcelona, până în 2012. Din 2013 a fost antrenorul lui Bayern Munchen, iar în vara lui 2016 a preluat-o pe Manchester City.

După ce a plecat de la Barcelona, Pep Guardiola a declarat în repetate rânduri că nu are de gând să se întoarcă la formația catalană. "Dacă mă vedeţi înapoi la Barca, daţi-mi un ciocan în cap!", zicea Pep în 2015.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.