Liga 4

CSA Steaua nu renunță la procesul cu Academia Rapid! Anunț categoric făcut în această dimineață : "Mergem la FRF! Nu ne oprim"

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 07 iunie 2018

Cristian Petrea, comandantul Clubului Sportiv Steaua, a vorbit despre situația echipei de fotbal și a spus că CSA va merge la FRF pentru a contesta dreptul de joc al celor 5 fotbaliști de la Academia Rapid: Ionuț Voicu, Vasile Maftei, Daniel Niculae, Marian Vlad și Petre Goge.

"Suntem triști pentru că timp de un an de zile am investit mult suflet. Dar așa e sportul. Noi vom continua, nu ne oprim după un an. Acest proiect trebuie să ajungă în Liga 1, să joace pe noul stadion. Nu ne vom opri până nu ne îndeplinim obiectivul.

Astăzi voi discuta cu domnul Talpan. După ce vom primi, probabil azi, confirmarea deciziei de la AMFB, vom ataca la FRF. Vom continua proiectul unde va fi cazul. Dacă vom avea câștig de cauză, vom juca în Liga a 3-a, dacă nu, vom evolua în Liga a 4-a.

Avem mai multe procese acum cu Gigi Becali. Dorim ca justiția să ne dea dreptate. Cel mai important este să recuperăm prejudiciul de 37 de milioane de euro", a declarat Cristian Petrea la Pro X.

Citește și: Verdictul Comisiei în privința contestației lui Talpan împotriva Rapidului » Scandal în sală!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.