Liga 4

Povești incredibile cu Bogdan Lobonț » Ce jucător de la Rapid îl enerva la fiecare antrenament: "Zicea «Băi, nu se poate! Cum să dea așa mereu?»

FOTO: Bogdan Lobonț la antrenamentele Rapidului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 07 June 2018

Fost coleg cu Lobonț la Rapid și echipa națională, în urmă cu 20 de ani, Răzvan Raț și-a amintit de niște episoade hazli petrecute în Giulești.

"Aproape de fiecare dată, cum ieșeam la antrenament, așa, fără încălzire, Ovidiu Maier, un talent imens, îl trimitea în poartă pe Lobonț. Și îi bătea o lovitură liberă de la 18-20 de metri. De obicei era la vinclu, imparabilă. Maier râdea. Iar Lobby, căruia nu-i plăcea să piardă, se enerva: «Băi, nu se poate! Cum să dea așa mereu, fără să se încălzească, fără nimic?!». Era atmosferă superbă la Rapid", a declarat Raț.


FOTO: Ovidiu Maier

"M-a terorizat cu indicațiile!"

"Lobonț m-a terorizat cu indicațiile la echipa națională. E portarul care vorbea cel mai mult, dintre toți cei pe care i-am cunoscut în cariera mea. Mă dispera. Uneori îi mai spuneam, «Mai lasă-mă, că nu mai pot!». D-aia termina meciurile fără voce". Raț recunoaște că "Loby făcea asta ca să ne ajute. A fost mereu un lider în vestiar, omul care unea și nu se certa cu nimeni". 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.