Tenis

SIMONA HALEP ÎN FINALĂ LA ROLAND GARROS // Mats Wilander recunoaște: "M-am înșelat! E ceva deosebit față de 2017 în jocul Simonei Halep"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 07 iunie 2018

Simona Halep s-a calificat în finala de la Roland Garros în fața Garbinei Muguruza pe care a învins-o, scor 6-1, 6-4. Mats Wilander, fost lider mondial, recunoaște că s-a înșelat când a prezis că jucătoarea din Spania se va impune. 

  • În finală, Simona Halep se va duela cu americanca Sloane Stephens, locul 10 WTA;
  • Simona Halep își păstrează poziția de lider mondial, indiferent ce se va întâmpla sâmbătă, de la ora 16:00, în finala de la Roland Garros.

"În general pot spune că n-a fost un meci care s-a ridicat la pretențiile pe care noi le aveam. Atunci când ai în față pe cineva precum Simona Halep, care se mișcă repede, e greu să ai un plan.

Credeam că Muguruza o să câștige acest meci, dar Simona a dovedit că n-am avut dreptate și mă bucur că e în finală. Sper să joace mai bine decât a făcut-o în finala de anul trecut. Și condițiile meteo i-au fost propice.

E ceva schimbat față de finala de anul trecut. Anul ăsta nu a mai pierdut niciun meci din mâini", a zis Mats Wilander la Eurosport. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.