Tenis

SIMONA HALEP ÎN FINALĂ LA ROLAND GARROS // Dezvăluiri senzaționale ale lui Cristian Tudor Popescu: ce mesaj i-a trimis Simona Halep după finala cu Ostapenko + marea schimbare identificată la Halep

FOTO: Captură

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 07 iunie 2018

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a remarcat principala schimbare survenită în evoluțiile Simonei Halep și dezvăluie ce mesaj i-a trimis Simona Halep la două săptămâni după finala de la Roland Garros, pierdută în 2017 în fața letonei Jelena Ostapenko. 

"Există înfrângeri care nu folosesc la nimic și înfrângeri care fac parte din succes. Simona a suferit groaznic după finala de anul trecut. I-am dat un mesaj: «O să-ți treacă în trei zile.» După vreo trei săptămâni mi-a răspuns: «N-a trecut deloc». E important că a încercat să înțeleagă de ce a pierdut.  

Finala de anul trecut a durut îngrozitor! Dar priviți cine este Simona Halep acum și cine era atunci! E o diferență imensă! 

Ea avea aceste lovituri și anul trecut, dar nu avea mentalul de acum. Mentalul a împiedicat-o să câștige. În ultimul an, au fost suișuri și coborâșuri. La Australian Open s-a văzut deja schimbarae în jocul ei: inițiativă, creație. Nu s-a mai mulțumit să se bazeze doar pe deplasarea ei din teren", a declarat Cristian Tudor Popescu, la Digi 24.

"Este cel mai bun meci al Simonei pe care l-am văzut de când o privesc jucând. A fost suprapusă perfect cu sine. A trimis mingea acolo unde i-a spus creierul. Mâna a urmat creierul fără nicio iotă de distanță.

Cu acest meci, Simona a trecut din categoria «mare jucătoare», în care este firesc să se afle, în ciuda unor imbecili de pe net, în categoria legendelor. După 3 finale de Mare Șlem și 15-16 trofee câștigate și alte performanțe excepționale, Simona era o mare jucătoare, dar, de azi, după ce a câștigat acest meci Simona devine o legendă a tenisului.

Pe plan mondial, milioanele de telespectatori vor avea în minte ceea ce se numește «tenisul Simonei Halep». Simona s-a exprimat în acest meci la cel mai înalt nivel al ei. Simona a fost la maximum. Putem vorbi de un tenis «marca Halep»"  Cristian Tudor Popescu

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.