Campionate

Cristiano Ronaldo, contrat de un coechipier: "Nu ești tu proprietar la Real, nu tu decizi!" » Lobby pentru venirea lui Neymar la Madrid

FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de Daniel Scorpie  —  vineri, 08 iunie 2018

Apele s-au învolburat serios la Real, după plecarea neașteptată a lui Zidane. Aproape de despărțire ar fi și Ronaldo, care-și anunțase intențiile de la Kiev, nemulțumit de relația cu Florentino Perez și de perspectiva venirii lui Neymar.

Veto-ul exprimat de portughez l-a deranjat pe brazilianul Marcelo, care l-a contrat verbal: "Cristiano nu e proprietarul lui Real, nu decide el. Neymar are porțile deschise și va juca într-o zi la Madrid!".

"Va ajunge la nivelul lui Cristiano"

Conaționalul atacantului de la PSG a explicat de ce vede așa lucurile, încercând să găsească un echilibru: "Toți cei din vestiar vor ca Ronaldo să rămână. Astăzi este cel mai bun din lume, dar sunt sigur că Neymar va ajunge la nivelul său.

Madridul trebuie să caute cei mai buni jucători și dacă președintele vrea să ia pe cineva, o face. Nu înseamnă că dacă îl avem pe Cristiano nu mai este loc și pentru Neymar. E binevenit".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.