Liga 4

Halucinant! FC U Craiova nu mai joacă ultimul meci din play-off-ul Ligii a 4-a » Echipa adversă pleacă la mitingul PSD de la București

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 08 iunie 2018

FC U Craiova, formația finanțată de Adrian Mititelu, ar fi trebuit să dispute sâmbătă ultima etapă din play-off-ul Ligii a 4-a Dolj, pe terenul celor de la Jiul Podari. Meciul nu se va mai disputa însă dintr-un motiv de-a dreptul halucinant.

Componenții formației Jiul Podari și întreg staff-ul acesteia vor face deplasarea la București pentru mitingul PSD care va avea loc tot sâmbătă, anunță Jurnal de Craiova.

Echipa din Podari a depus o cerere în care a înștiințat AJF Dolj că nu poate organiza meciul cu FC U Craiova, astfel că echipa lui Mititelu va câștiga partida la masa verde.

Echipa lui Mititelu a câștigat cu autoritate play-off-ul și va juca la baraj împotriva Gloriei Cornești, câștigătoarea Ligii a 4-a din Dâmbovița.

Alb-albaștrii sunt aproape să cucerească și Cupa României, zona Dolj. În returul semifinalelor, FC U Craiova s-a impus cu 12-0 în fața echipei ACS Unirea Amărăștii de Jos, într-o partidă oprită de arbitru cu 15 minute mai devreme din cauza condițiilor meteo nefavorabile. În tur, Craiova se impusese cu 5-0. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.