Liga 2

Chindia Târgoviște i-a pus gând rău Voluntariului, însă are emoții în cazul în care va promova! Ce spune președintele clubului

Articol de Vlad Nedelea  —  vineri, 08 iunie 2018

Chindia Târgoviște așteaptă cu sufletul la gură dubla de la baraj contra Voluntariului, iar președintele Chindiei, Marcel Ghergu, îi asigură pe fani că echipa va da totul pentru a merge în Liga 1.

"Avem un proiect sănătos, unul de lungă durată, cum să nu ne dorim promovarea? Suntem un club serios, avem o strategie bine pusă la punct. Am avut un sezon bun și vrem să-l încununăm cu această promovare", a spus Ghergu.

Totuși, Chindia nu e lipsită de probleme, având șanse minime de a primi acceptul de a juca în Liga 1 pe stadionul "Eugen Popescu". "E ultima problemă la care mă gândesc acum. Avem lucruri mai importante. Sunt soluții, nu ne facem griji", a adăugat președintele clubului.

În cazul în care Chindia va promova, jucătorii dâmbovițenilor vor avea o vacanță de doar o săptămână, pentru că vor fi nevoiți să pregătească startul sezonului următor.

21 iulieeste data la care este programat primul meci din sezonul 2018-2019

5.000 acasă, 200 în deplasare

Suporterii Chindiei s-au înscris pe pagina de Facebook a clubului pentru a însoți echipa în deplasarea de la Voluntari. Circa 200 de fani ai dâmbovițenilor vor fi sâmbătă pe stadion. Conducerea clubului a anunțat că stadionul va fi plin la retur: "Este un entuziasm aparte în oraș. Lumea speră, își dorește și va veni să ne susțină. Stadionul va fi plin, sunt semnale pozitive. Pe stadion vor putea intra 4.500-5.000 de oameni", a explicat Ghergu.

  • FC Voluntari - Chindia este sâmbătă, de la ora 19:00, în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport, Look TV și liveTEXT pe GSP.Ro. Returul este miercuri, la Târgoviște, la o oră care va fi anunțată în zilele următoare
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.