Tenis

SIMONA HALEP ÎN FINALĂ LA ROLAND GARROS // Horia Tecău, sfaturi prețioase pentru Simona: "Dacă face asta, o va domina pe Stephens"

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 08 iunie 2018

Horia Tecău, câștigător a două turnee de Mare Șlem la dublu, e convins că Simona Halep poate câștiga finala de la Roland Garros, pe care o va disputa mâine, de la ora 16:00, în direct la Eurosport și ProTV și liveTEXT pe GSP.RO. Liderul WTA o întâlnește pe Sloane Stephens. 

"Simona a jucat deja două finale acolo, își dorește mult să câștige. Ea s-a descurcat și fără sfatul nostru. E consiliată de antrenori foarte buni. E foarte experimentată, are nevoie doar să-și facă jocul așa cum a făcut-o până acum. Noi putem să ne rugăm pentru ea, să o susținem și atât.

Era favorită și anul trecut, dar acum are mai multă experiență. A călit-o situația aceea. Mâine va fi concentrată de la primul până la ultimul punct. Cred că asta va fi prioritatea ei pentru finală. Se va bucura de acest moment și cred că până la urmă va câștiga.

Adversara ei joacă foarte agresiv, lovește puternic. Halep trebuie să o miște mult, pentru că aici o surprinde. Sloane are probleme la acest capitol. Dacă face asta, Simona o va domina, trebuie să iasă din zona de confort.

Sloane se folosește de acest avantaj psihologic pentru că a câștigat un Grand Slam. Dar Simona nu cade în astfel de capcane. Simona e jucătoarea mai bună, din acest motiv e liderul mondial. Ea este favorita acestui meci, nu degeaba are 5-2 la meciurile directe", a zis Horia Tecău la TV Digi Sport.

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.