Tenis

SIMONA HALEP - SLOANE STEPHENS, finala Roland Garros // Avertisment categoric pentru Simona » BBC explică de ce Halep poate claca și care e avantajul lui Stephens

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 09 June 2018

Simona Halep, locul 1 WTA, și Sloane Stephens, locul 10 WTA, joacă astăzi finala Roland Garros 2018. Meciul începe la ora 16:00 șiva fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe ProTV și Eurosport.

Russel Fuller, specialistul în tenis de la BBC prezent la Roland Garros, a prefațat finala dintre Simona Halep și Sloane Stephens și a avertizat-o pe jucătoarea noastră.

"Ca și anul trecut, Simona Halep intră în finala Roland Garros ca favorită la câștigarea primului ei turneu de Grand Slam. A jucat magnific și a lovit puternic pentru a trece peste provocarea din meciul cu Garbine Muguruza. Este naturală pe zgură.

Dar a fi favorită, la fel ca și statutul ei de numărul 1, aduce presiune, mai ales că a pierdut alte trei finale de Grand Slam. Totuși, Simona pare mai relaxată în fața acestei provocări, recunoscând că sunt lucruri mai rele în viață decât să nu câștigi un Grand Slam.

Sloane Stephens poate că este outsider, dar este mai mult decât capabilă să-i refuze din nou trofeul. Este foarte constantă și se mișă excepțional pe toate suprafețele", notează BBC înainte de finala Roland Garros 2018.

Meciul Simona Halep - Sloane Stephens poate fi urmărit liveTEXT AICI

Citește și: Performanța uluitoare pentru Simona Halep » Doar Serena și Sharapova au mai reușit asta în ultimii 10 ani

Citește și: Simona și Sloane, cele mai puternice » Totul despre finala Roland Garros

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.