Tenis

SIMONA HALEP - SLOANE STEPHENS // Nu se suportă cu Serena Williams! Două episoade șocante povestite de Sloane Stephens: "Toată lumea spune că e drăguță, dar nu asta-i realitatea!"

FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 09 iunie 2018

Simona Halep (1 WTA) și Sloane Stephens (10 WTA) dispută azi finala de la Roland Garros, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Eurosport și Pro TV.

Sloane Stephens a devenit cunoscută după ce a învins-o pe Serena Williams în sferturile de finală de la Australian Open 2013. Sloane a câștigat atunci în trei seturi, dar afirma ulterior că relația sa cu Serena s-a deteriorat complet din acel moment.

"Nu mi-a spus un cuvânt, nu a vorbit cu mine, nu mi-a spus «bună!», nu m-a privit în ochi, nici nu a mai stat cu mine în același vestiar din momentul în care am învins-o în Australia.

Asta trebuie să spună câte ceva despre cum înainte spunea lucruri frumoase despre mine, iar apoi mi-a dat unfollow pe Twitter. Toată lumea spune că e drăguță, dar nu asta-i realitatea!", declara Stephens la câteva luni de la isprava sa din Australia.

În același interviu, acordat celor de la Sports Ilustrated în 2013, Stephens a relatat un alt eveniment cu ea și Serena în prim plan, petrecut pe vremea când Sloane avea 12 ani.

Micuța Stephens a urmărit din tribune un meci din FED Cup al Statelor Unite și a așteptat în zadar ca Serena și Venus Williams să-i scrie un autograf pe un poster.

"Am așteptat toată ziua autografele. Ele au trecut de trei ori pe lângă mine, dar niciodată nu au semnat posterele noastre. Am fost devastată, dar apoi mi-a trecut. Am găsit o altă jucătoare pe care să o admir pentru că pe surorile Williams nu le-am mai plăcut", spunea Stephens.

Din momentul în care a învins-o pe Williams în Australia, Sloane Stephens nu a mai câștigat niciun meci direct cu Serena, care conduce cu 5-1 în raportul meciurilor directe. 

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.