Liga 1

Politica bate sportul! 40 de autocare la mitingul PSD, doar două la meciul ce poate aduce echipa în Liga 1!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 09 iunie 2018

Chindia Târgoviște, formația care a terminat pe locul 3 în Liga 2-a, dispută azi, în deplasare, manșa tur a "barajului" pentru promovarea în prima ligă cu FC Voluntari. 

Totuși, emulația creată în jurul echipei dâmbovițene pare să fie una destul de mică: doar două autocare cu suporteri vor pleca astăzi spre Voluntari. 

În schimb, presa locală din Târgoviște scrie că nu mai puțin de 40 de autocare vor ajunge azi la București pentru mitingul PSD, eveniment la care sunt așteptați peste 200.000 de oameni. Conform Știrile Pro TV, ultimele estimări arată că 12.000 de persoane din Dâmbovița vor ajunge azi la mitingul din Piața Victoriei! 

Episodul nu e însă unul singular: GSP.ro a scris ieri despre faptul că Jiul Podari, adversara lui FC U Craiova din Liga a 4-a, nu se va prezenta la meciul cu echipa lui Mititelu din cauza faptului că toți membrii echipei vor face deplasarea la mitingul PSD. 

Vezi și: Halucinant! FC U Craiova nu mai joacă ultimul meci din play-off-ul Ligii a 4-a » Echipa adversă pleacă la mitingul PSD de la București

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.