Liga 1

Mutu, euforic după victoria cu Chindia: "E al treilea meci fără înfrângere" + De ce l-a scos pe Cernat la pauză

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 09 iunie 2018

Adrian Mutu, antrenorul lui FC Voluntari, s-a arătat foarte mulțumit de victoria la limită a elevilor săi în fața divizionarei secunde Chindia Târgoviște, scor 1-0. Returul barajului pentru Liga 1 se va juca miercurea viitoare.

"Suntem echipe de valori apropiate. Chindia a făcut peste 60 de puncte, are al doilea atac din liga a doua și a doua sau a treia apărare. Are jucători care evoluează de 4-5 ani acolo.

Știam că va fi un meci greu, echilibrat. E al treilea meci fără înfrângere, suntem din ce în ce mai organizați, mai compacți, s-a văzut asta azi. În repriza a doua am dominat clar, am făcut schimbări, am jucat cu două vârfuri, am mers la victorie și s-a văzut", a declarat Adrian Mutu la TV Telekom Sport.

...despre schimbarea lui Florin Cernat: "Cu Cernat a fost o decizie tactică să-l scot la pauză, aveam nevoie de mai multă prospețime. El a fost și accidentat"

...despre retur: "Ne așteaptă un public călduros la retur, care trage cu echipa gazdă, dar trebuie să ne adaptăm la orice situație, să dăm 200%. Nu m-am apărat niciodată așa cum se întâmplă cu echipele mai mici, am vrut să dau goluri, așa se câștigă meciuri. Echipa joacă din ce în ce mai bine, dar n-am rezolvat nimic. E doar un mic pas, urmează un meci extrem de dificil"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.