Tenis

SIMONA HALEP A CÂȘTIGAT ROLAND GARROS // Stere Halep, după cea mai mare performanță din cariera fiicei lui: "Cea mai fericită zi n-a fost azi, ci când m-am născut" :)

Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 09 iunie 2018

Stere Halep, tatăl Simonei, a vorbit despre succesul fiicei sale de la Roland Garros și a surprins pe toată lumea când a fost întrebat dacă azi e cea mai fericită zi din viața lui.

"În fiecare an am venit aici să câștigăm un Grand Slam, dar Dumnezeu a vrut să câștigăm azi. N-am apucat să vorbesc cu Simona după meci.

Nu asta e cea mai fericită din viața mea. Cea mai fericită zi a fost când m-am născut, pentru că m-am născut cu noroc și mi-a dat Dumnezeu un copil ca Simona. Sunt mândru că fata mea a ajuns să reprezinte o țară întreagă pe acest glob. Cred că minune mai mare ca asta nu poate fi!

Unde s-a făcut diferența anul acesta? Simona a crescut cu un an mai mult și s-a maturizat, a câștigat experiență și s-a văzut", a declarat Stere Halep.

"Hagi și Popescu m-au susținut și le mulțumesc. Am trecut mult mai ușor prin aceste emoții"
Stere Halep

Tania Halep, mama Simonei, a vorbit și ea despre performanța de excepție: "Nu am cuvinte să vă spun ce simt acum, dar le doresc tuturor mamelor să trăiască astfel de clipe. E o jucătoare completă din toate punctele de vedere".

Simona Halep a câștigat pentru prima dată un turneu de Grand Slam, după ce a învins-o în finala de la Roland Garros pe Sloane Stephens (10 WTA), scor 3-6, 6-4, 6-1.

Rezumatul meciului:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.