Liga 1

Decizie neașteptată luată de FCSB » Jucătorii au primit un ordin fără precedent

Foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 10 iunie 2018

Jucătorii steliști au fost avertizați de oficialii vicecampioanei că dacă vor vorbi cu presa în vacanța de vară vor primi amenzi de 500 de euro.

FCSB a pierdut titlul de campioană pentru al treilea an consecutiv, lucru care i-a scos din minți pe șefii echipei. Imediat după meciul cu Astra, din ultima etapă, de pe Arena Națională, fotbaliștii au fost anunțați în vestiar că n-au dreptul să discute cu presa în perioada de vacanță! Este pentru prima oară, în ultimii ani, când conducerea clubului le interzice clar jucătorilor să discute despre situația de la echipă, problemele ratării titlului, dar și planurile de viitor. În trecut au mai existat cazuri în care li s-a recomandat tăcerea, acum le-a fost impusă!

Surse din cadrul echipei au dezvăluit că jucătorii au fost anunțați că amenda pentru încălcarea Regulamentului de Ordine Interioară e de 500 de euro pentru fiecare interviu sau apariție în media! "N-aveți ce să vorbiți cu presa! Clubul nu vă dă acordul să dați interviuri sau declarații. Absolut nimic, nicio vorbă! Vorbiți doar în cadru organizat, la conferințele de presă organizate de club!" a fost mesajul conducerii către Budescu și compania.

În afară de scurtele declarații de la finalul partidelor din Liga 1, impuse de televiziunile care plătesc drepturile, ultima dată când clubul a pus la dispoziție jucători pentru interviuri a fost anul trecut, în stagiul din Olanda, când Budescu și Pintilii au vorbit, dar doar câte 15 minute!

În plus, oficialii vicecampioanei nu acceptă niciun fel de interviu sau apariție la TV a fotbaliștilor din lot, în timpul sezonului competițional pentru presa din România! În schimb, au dat curs tuturor solicitărilor atunci când jucătorii străini au fost solicitați de publicații din țările din care provin.

Și antrenorul vicecampioanei refuză pe toată lumea! Nicolae Dică acceptă să participe la emisiuni doar la TV Digi Sport, post de la care primea bani înainte să semneze cu FCSB.

34%
dintre microbiștii români sunt susținătorii FCSB, urmați de dinamoviști (8%) și fani ai Universității Craiova (3%), conform unui sondaj Avangarde, realizat în decembrie 2017

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.