Tenis

SIMONA HALEP A CÂȘTIGAT ROLAND GARROS // Simona Halep dezvăluie momentul care a schimbat finala: "Asta mi-am zis și așa am câștigat! Am putut face mai multe"

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 10 iunie 2018

Simona Halep, locul 1 WTA, a câștigat primul trofeu de Grand Slam din carieră, impunându-se în finala de la Roland Garros, scor 3-6, 6-4, 6-1 cu Sloane Stephens.

După meci, jucătoarea noastră a dezvăluit care a fost cheia victoriei extraordinare și cum a dominat-o autoritar pe Stephens în final, revenind de la 3-6, 0-2.

"M-am gândit că e greu să câștig, dar nu e nimic. Trebuie doar să joc. Din acel moment am început să câștig game-uri. Am zis că așa am pățit și eu anul trecut, când conduceam cu set și break, dar am pierdut.

M-am gândit că e o șansă să revin și să câștig. Am crezut în asta și m-am relaxat. Am putut să fac mai multe lucruri pe teren. Așa am câștigat. Eram gata de un meci de trei ore, cu raliuri lungi. Când aveam 14 ani am decis să devin jucătoare profesionistă, să mă dedic acestui sport. Din acel moment am visat la aceste momente. Trofeul e greu, frumos, dar mereu am visat să-l ating", a declarat Simona Halep pentru WTA.

GSP a pregătit un site special » Intră pe BravoSimo.ro și transmite un mesaj!

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.