Liga 4

VIDEO și FOTO Rapid și-a aflat adversara » Cu cine va juca în barajul pentru promovarea în Liga a 3-a

+12 Foto
Foto: Cristi Preda

Articol de Cristi Preda (foto), Răzvan Luţac, Sebastian Culea  —  duminică, 10 iunie 2018

AS Singureni a câștigat Liga a 4-a Giurgiu și va juca barajul pentru promovare cu Academia Rapid.

Într-un meci disputat în această dimineață, AS Singureni s-a impus categoric, 3-1, împotriva celor de la Argeșul Mihăilești, într-un meci disputat pe teren neutru, la Bolintin Deal, și a câștigat Liga a 4-a Giurgiu.

Golurile victoriei au marcate de Ilie, în minutele 12 și 16, și de Sorin Niculescu, în minutul 83. La meci a asistat și Dănuț Lupu, fost jucător la Rapid.

Deși a jucat în trecut, chiar și acum doi ani, la echipa giurgiuveană, acesta nu a mai evoluat pentru Singureni, ci a stat pe bancă și le-a dat sfaturi jucătorilor.

Lângă teren a fost și antrenorul Academiei Rapid, Constantin Schumacher, pentru a analiza viitoarea adversară. Acesta a venit însoțit de Iosif Mihai, antrenorul secund al giuleștenilor.

Barajul se va juca pe 16 și 23 iunie, în sistem tur-retur. Există și posibilitatea ca partida în care Singureni va fi gazdă să se dispute pe stadionul Astrei Giurgiu.

Academia Rapid joacă azi, de la ora 20:00, în finala Cupei României, faza pe București, cu CSA Steaua. Meciul Academia Rapid - CSA Steaua este în direct pe TV Digi Sport și liveTEXT pe GSP.RO. 

Citește și: S-a decis! Academia Rapid devine FC R și are drept de promovare în Liga a 3-a!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.