Tenis

Cristina Neagu a răbufnit, după marea victorie a Simonei Halep: "Fata asta nu are ce să datoreze României!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 10 June 2018

Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă a lumii, legitimată la CSM București, se ia de contestatarii Simonei Halep și o laudă pe jucătoarea care tocmai a triumfat la Roland Garros.

"Vreau s-o felicit pe Simona. Mă bucur foarte mult pentru ea. Sunt convinsă că va fi mult mai relaxată acum după acest titlu de Grand Slam. Cred că e o sportivă completă, joacă din ce în ce mai bine. Cu toții avem de învățat de la performanța Simonei. De multe ori se văd doar lucrurile frumoase la televizor, dar vă spun că presiunea pe ea a fost fantastică, mai ales de când a devenit numărul 1.

Important pentru ea e acum să se bucure alături de oamenii cu care a fost de la început. Toată țara s-a simțit mândră că s-a auzit imnul la Paris, dar trebuie să ne amintim de persoanele care vorbeau urât după fiecare eșec al Simonei. Acum e simplu să ne simțim cu toții mândri că suntem români, așa cum probabil la prima înfrângere vor exista din nou acele comentarii răutăcioase.

Trebuie să înțelegem că această fată nu are ce să datoreze României. Țara asta trebuie să învețe să-și respecte valorile. Totul a făcut doar pe munca ei. Familia și prietenii ei merită respect pentru că au fost alături de ea în momentele grele. Nu trebuie să demonstreze nimic nimănui", a declarat Cristina Neagu la TV Digi Sport.

"Și eu vorbesc din propria experiență. Sunt multe de spus. Sincer, nu vreau să vorbesc despre mine acum. În acest moment se merită să vorbim doar despre Simona și trebuie s-o prețuim" Cristina Neagu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.