Liga 1

Moruțan, la reunirea celor de la FCSB: "Patronul are tot dreptul!" + Ce i-a spus Pintilii la primul contact

FOTO: Vlad Nedelea

Articol de Vlad Nedelea  —  luni, 11 iunie 2018

Olimpiu Moruțan (19 ani) a fost singurul transfer prezent azi la reunirea celor de la FCSB și a dat declarații curajoase înaintea debutului noului sezon.

"Mă bucur că sunt aici. Colegii m-au primit foarte bine. Am vorbit deja cu Pintilii. M-a salutat și mi-a spus să dau tot ce e mai bun pentru Steaua.

Sper să facem un campionat foarte bun și să ajut echipa la fiecare meci. Cu multă muncă și antrenament serios, cred că o să mă pot impune ca titular. Fiecare jucător are emoții când ajunge în Steaua. A fost un grup unit anul acesta, s-au luptat la campionat până în ultima etapă.

Cu domnul Dică încă nu am discutat, o să am ocazia zilele următoare. Știu că este presiune. Nu vreau să mă gândesc la lucruri negative. Știu și ce a pățit Golofca, dar nu vreau să vorbesc despre el. Îmi văd de drumul meu și sper să reușesc. Patronul formației are tot dreptul să vorbească despre noi", a declarat Moruțan.

700,000  de euro
a plătit FCSB celor de la Botoșani în schimbul lui Moruțan

Vezi și: GALERIE FOTO FCSB s-a reunit astăzi la INMS » Cele 7 nume noi din lotul lui Dică + fotbalistul care a "furat" startul

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.