Liga 1

Gigi le-a dat o veste mare fanilor FCSB: "Gata, a semnat contractul" » Ofertă pentru Florinel Coman + ce transferuri vrea

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 11 iunie 2018

Gigi Becali a vorbit despre planurile pentru sezonul viitor și a precizat că mijlocașul portughez Filipe Teixeira, 38 de ani, a semnat prelungirea contractului. 

"Cu Filipe Teixeira s-a rezolvat deja. A semnat pe 6 luni, iar dacă ne calificăm în Europa League se va prelungi automat pe încă 6 luni. O să aducem și câțiva jucători cu experiență, pe lângă să crească cei tineri. Vreau neapărat doi atacanți, că Alibec nu mai contează pentru noi", a declarat Gigi Becali la Pro X.

În plus, patronul FCSB a declarat că a refuzat o ofertă pentru Florinel Coman, atacantul de 19 ani al echipei.

"Acum trei zile am primit o ofertă pentru Florinel Coman. Mi-a zis cineva de la o echipă din străinătate că, dacă nu sunt mulțimit de el, îmi dă 3 milioane de euro, cât am plătit să-l iau de la Viitorul. Dar am refuzat.

Florinel nu pleacă acum, ci în minimum 2 ani. Vreau 100 de milioane de euro pe el. Coman are 15.000 de euro salariu, iar dacă mai vine peste 2 ani o ofertă pentru el, îl chem și îi măresc salariul. Doar cu salarii mari poți face performanță. Trebuie o strategie de bani".

"Îl apreciez pe Cicâldău, dar trebuie să demonstreze înainte să îl transfer. Toți pe care i-am adus de la Viitorul au demonstrat valoarea câștigând campionatul"Gigi Becali

Citește și: Delir în direct al lui Gigi Becali, după succesul Simonei Halep: "Simona ne-a dat puterea: FCSB va câștiga Liga Campionilor, vă promit! Știu, pare o nebunie. Am vorbit direct cu Hristos"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.