Tenis

VIDEO Simona Halep oprită de poliție la ieșirea din Aeroportul Otopeni: "Ai depășit viteza legală"

+3 Foto
Captură TV Telekom Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 11 iunie 2018

Simona Halep a ajuns astăzi în România, iar aeronava a aterizat pe Aeroportul Otopeni. După ce a oferit mai multe declarații, în fața a peste 100 de jurnaliști, Simona a părăsit aeroportul alături de familia sa.

Mașina în care se afla a fost oprită de poliție în afara aeroportului, iar unul dintre polițiști a felicitat-o pe jucătoarea care a câștigat Roland Garros.

"Ai depășit viteza legală la Paris! Avem o poză cu momentul în care ai câștigat primul set, mingea trimisă de tine a prins o viteză de 172 de km/h. Noi, acum, nu-ți mai dăm puncte penalizare, că ai destule luate la Paris. Lângă mine o am pe Loredana Dinu, campioana olimpică la scrimă.

Îți urăm mult succes, să fii numărul 1 cât mai mult timp. Noi vom fi alături de tine și la bine, dar și la rău. Îți mulțumim pentru această bucurie, chiar de ziua mea a fost și mi-ai făcut un cadou foarte plăcut. Succes la următorul turneu!", i-a spus unul dintre polițiști Simonei.

Tot astăzi, de la ora 20:00, Simona Halep va prezenta trofeul fanilor români, într-un eveniment care va avea loc pe Arena Națională. (Detalii aici)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.