Tenis

Simona Halep a dezvăluit cine i-a dat primul mesaj după câștigarea Roland Garros: "Am fost surprinsă"

Foto: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 11 June 2018

Simona Halep s-a întors astăzi în România și a vorbit despre prima persoană care i-a dat mesaj după ce a câștigat turneul de la Roland Garros.

"Am fost plăcut surprinsă că adversarele mele din tenis s-au bucurat pentru mine. Asta înseamnă că avem o prietenie frumoasă. Vreau să le mulțumesc pentru reacțiile lor. Mi-au scris și fetele din România. Le mulțumesc și lor. Chiar am fost surprinsă. Petra Kvitova (n.r. locul 8 WTA) a fost prima care mi-a trimis mesaj pe telefon", a declarat Simona Halep.

"Simonaaaa! Ai reuşit. Sunt extrem de fericită pentru tine. Bucură-te de fiecare clipă. Meriţi acest moment din plin" a scris Kvitova și pe twitter. 

Jucătorii și jucătoarele din circuitul mondial de tenis s-au înghesuit să o felicite pe Simona pe twitter după ce a bifat o nouă bornă importantă în cariera sa. Reacțiile emoționante ale rivalelor sunt dovada că Halep este un nume respectat în vestiar. Toate mesajele sportivilor pentru Simona sunt AICI!

Tot astăzi, de la ora 20:00, Simona Halep va prezenta trofeul fanilor români, într-un eveniment care va avea loc pe Arena Națională. (Detalii aici)

GSP a pregătit un site special » Intră pe BravoSimo.ro și transmite-i un mesaj campioanei!

Citește și:  Simona Halep oprită de poliție la ieșirea din Aeroportul Otopeni: "Ai depășit viteza legală"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.