Liga 1

Antrenorul a fost dat afară după un sezon dezastruos: "Îi urăm mult succes mai departe"

Articol de Aurelian Botezatu  —  luni, 11 iunie 2018

Adrian Neaga, 39 de ani, nu va continua la ACS Poli și-n Liga a 2-a. ACS Poli Timișoara i-a mulțumit antrenorului cu care a retrogradat și i-a urat succes mai departe în carieră.

Neaga nu va rămâne nici în calitate de director sportiv, funcție pe care a deținut-o până-n aprilie, nici ca antrenor, post pe care l-a ocupat după demiterea lui Leo Grozavu.

Clubul a anunțat în această după-amiază, pe Facebook, că-i mulțumește lui Rică "pentru munca pe care a depus-o la clubul nostru, în calitate de director sportiv, respectiv în cea de antrenor. Îi urăm mult succes mai departe în cariera de tehnician!".

Totodată, președintele Radu Birlică a precizat pe site-ul grupării că va anunța în următoarele zile "componența staff-ului tehnic, precum și programul de pregătire al echipei până la începerea campionatului Ligii 2, ediția 2018-19. Suntem încrezători ca vom reuși stabilizarea situației financiare, deși va urma o perioadă extrem de grea, fiind obligatoriu ca într-un termen destul de scurt să găsim resursele pentru plata datoriilor către fotbaliști". 

9 meciuri a stat Rică Neaga pe banca Timișoarei, toate în play-out. A bifat 3 victorii, două remize și 4 eșecuri

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.