Liga 1

Dinamoviștii încă suferă după sezonul ratat, dar au planuri mari pentru viitor: "A fost un play-off urât fără Dinamo. Sezonul următor ne vom lupta la titlu!"

Articol de Eduard Apostol  —  marţi, 12 iunie 2018

Laurențiu Corbu, fundașul dreapta titular în mandatul lui Florin Bratu, a dezvăluit cum s-a refăcut după un an pierdut în carieră și ce superplanuri are pentru viitorul sezon.

Laurențiu Corbu a fost una dintre surprizele lui Florin Bratu. Fundașul dreapta de 24 de ani l-a eliminat, practic, pe spaniolul Romera din lot. A încheiat sezonul cu 8 meciuri ca integralist. Până în 2018, cariera i-a fost chinuită de accidentări, printre care și un an pierdut din cauza operației la ligamentele încrucișate de la piciorul stâng. Strânsese doar 13 meciuri în 3 ani, în play-off a bifat 11.

"Partidele jucate în acest sezon, 18 la număr, mi-au întărit musculatura. Mai am de recuperat doar un centimetru de musculatură, deși pornisem de la o diferență de 2,5 centimetri între piciorul stâng și drept. În 6 luni, în acest ritm, voi fi în regulă. Mister Florin Bratu și fotbalul m-au însănătoșit", a comentat ieri Corbu.

"Un play-off urât fără Dinamo"

Ce planuri are pentru ediția viitoare? "Mai întâi, play-off-ul, apoi neapărat să luăm Cupa României. Cu atitudinea impusă de Mister și cu antrenamentele sale, chiar putem să intrăm și în lupta la titlu! A fost urât play-off-ul trecut fără Dinamo. Nu vreau să jignesc alte echipe din play-off, dar Dinamo aducea o altă valoare competiției dacă ajungea acolo. În viitorul sezon vom arăta că Dinamo rămâne o forță în România", a mai spus Corbu.

1
gol și un assist a reușit Corbu în această ediție în 18 meciuri

"Eu sunt invers. Dacă toți nu știu cum să scape de surplus, eu sunt obligat să mă pregătesc suplimentar ca să nu-mi scadă masa musculară și să mai și pun în plus pe mine. Acum, am 65 de kilograme, iar greutatea mea optimă e 67-68 de kilograme"
Laurențiu Corbu, fundaș Dinamo

PROMISIUNE / "M-am antrenat în plus"

Deian Sorescu (foto), 20 de ani, va fi una dintre noutățile reunirii de joi a dinamoviștilor. "Am puține emoții, fiindcă vin într-un lot nou. Dar voi munci mult ca să mă impun. M-am antrenat în plus în vacanță, fiindcă vin de la liga secundă la una dintre forțele României. M-am destins și câteva zile în vacanță la Barcelona, dar m-am și pregătit", a comentat mijlocașul de bandă. Sorescu a reușit 14 goluri ediția trecută în 34 de meciuri pentru ASU Poli Timișoara.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.