Tenis

Ilie Năstase, "înțepături" în discursul de pe Arena Națională + mesajul transmis Simonei: "Au venit și trandafirii"

FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 11 iunie 2018

Ilie Năstase, 71 de ani, campion la Roland Garros în 1973, a participat la evenimentul în care Simona Halep și-a prezentat pe Arena Națională o copie a trofeului cucerit la Roland Garros.

La fel cum au făcut-o primarul Gabriela Firea, dar și președintele FRT, George Cosac, și Ilie Năstase a ținut un discurs în care a felicitat-o pe Simona Halep pentru performanța realizată la Paris.

Totuși, în timpul discursului, Năstase nu a ezitat să "înțepe" Federația Română de Tenis: "Sunt foarte mândru de Simona. Și eu am trecut prin aceeași situație, am jucat trei finale înainte să iau un Grand Slam. O felicit pe ea, îi felicit pe părinții ei. Dacă nu erau părinții...despre Federație mai puțin.

O felicit pentru că a avut răbdare, iar după răbdare au venit și trandafirii, adică victoriile", a spus azi Ilie Năstase.

Vezi și: Tolontan face o paralelă cu situația din 2011 » Gabi Firea a pățit azi, la sărbătoarea Simonei Halep, ce a pățit Elenaa Udrea cu Lucian Bute

Halep a prezentat trofeul pe Arena Națională, în fața a 15.000 de fani: "Sunt mai emoționată ca la Roland Garros" » Firea, huiduită copios în timpul discursului

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.