Tenis

Încă o reacție dură după ce Halep și-a prezentat trofeul pe Arena Națională: "Factorul politic i-a umbrit Simonei această realizare"

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 12 June 2018

Mihai Chirica, primarul municipiului Iași, a reacționat dur după evenimentul în care Simona Halep și-a prezentat o copie a trofeului de la Roland Garros pe Arena Națională. Edilul dă de pământ cu politicienii care "au vrut să-i umbrească Simonei această realizare". 

"Cine seamănă vânt culege furtună. Asta au făcut ei sâmbătă. Ei, PSD-ul. Era firesc să se întâmple ceea ce s-a întâmplat pe Arena Naţională. Desigur, aprecierile că «forţele obscure», «statul paralel», «statul perpendicular» au făcut lucrul ăsta este, pot să spun, de-a dreptul mizerabil. Acolo suntem.

România de azi e o societate foarte divizată în care cei care ne cred proşti şi-or fi dat seama că nu suntem proşti. Şi mai mult, că nu suntem nici măcar puţini şi că putem accepta o anumită obedienţă până la un anumit nivel. De data aceasta, cei de la Arena Naţională au simţit că se doreşte confiscarea muncii personale şi a familiei unei sportive care a sacrificat timpul, banii, sănătatea, şi multe alte lucruri pentru a deveni campioană. Factorul politic, obedient, a vrut să-i umbrească această realizare", a declarat Chirica, potrivit Agerpress. 

Simona Halep a prezentat luni seara, pe Arena Națională, o copie a trofeului cucerit la Roland Garros. Evenimentul a fost marcat de huiduielile copioase cu care cei 15.000 de fani prezenți pe stadion au întâmpinat-o pe Gabriela Firea, primarul general al Capitalei. 

Vezi și:  A editat toate comentariile! Gabriela Firea și-a redeschis pagina de Facebook și a ras orice critică: "Felicitări, dna Firea, vă iubim"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.