Liga 1

Oficialii lui Dinamo ironizează ultima mutare a lui Negoiță: "Râd și curcile de noi"

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 12 June 2018

Dănuț Lupu, scouterul celor de la Dinamo, a comentat cu ironie mișcarea orchestrată de Ionuț Negoiță în această primăvară, când i-a cedat pachetul majoritar de acțiuni necunoscutului George Drăghia. 

"Avem un nou patron, să-i spun așa, îl știu foarte bine. E un patron extraordinar.  Haideți, mă faceți să râd, ce Doamne, iartă-mă! Râd și curcile de noi. E o chestie pe care domnul Negoiță așa a hotărât-o. Îi respectăm decizia, ăsta e bugetul pentru sezonul viitor, asta este. Să sperăm că Dănciulescu și Bratu vor face o figură frumoasă și vor salva ce mai e de salvat. 

Va fi presiune pe jucători în sezonul viitor. În play-out au jucat degajat, de asta a câștigat cu lejeritate majoritatea meciurilor. Când începi să pierzi și te huiduie lumea, încep să-ți tremure picioarele. Lumea va reveni la stadion, din moment ce vor fi meciuri cu Steaua, Craiova sau CFR", a declarat Lupu, la TV Digi Sport. 

"Atât timp cât un antrenor își dorește un jucător, prea puțin trebuie să mă intereseze pe mine dacă e sau nu un transfer bun" Dănuț Lupu, chestionat cu privire la aducerea lui Mircea Axente în echipa "câinilor"

Vezi și: EXCLUSIV FOTO Societatea care a preluat-o pe Dinamo nu există » Ce se află la sediul firmei care a cumpărat clubul

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.