Liga 4

Dănuț Lupu îi atenționează pe Daniel Pancu și suporterii Rapidului: "Mai bine spuneți adevărul decât să vă mințiți singuri" + ipoteză incredibilă despre George Copos

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 12 June 2018

După Adrian Iencsi, și Dănuț Lupu a comentat cel mai important subiect al zilei, acela că Academia Rapid a preluat, în sfârșit, numele, marca și culorile Rapidului.

Lupu a venit însă cu un punct de vedere interesant și i-a atenționat pe Daniel Pancu și pe fanii giuleșteni.

"Suporterii Rapidului să înțeleagă un lucru: e mai bine să spună adevărul decât să se mintă singuri. Ei abia astăzi au plătit niște bani ca să fie Rapid, iar suporterii se băteau cu pumnii în piept dinainte că «ei sunt Rapid». Mă amuză declarațiile lui Pancu. Se bate cu pumnul în piept că «noi suntem Rapid acum». Până azi ce au fost ? Că și înainte se spunea același lucru.

Tare mi-e frică că Academia să fi dat niște bani, iar peste două-trei luni să auzim că palmaresul să fie la domnul Copos. Dacă brandul Rapid costă doar 406.000 euro, înseamnă că palmaresul e încă la domnul Copos!

Eu mi-aș dori ca domnul Burleanu să reușească, împreună cu cei din Parlament, să facă o lege pentru sport. Ușor-ușor, toată lumea va fugi și nimeni nu va mai investi bani în sport. E bine ca Rapid s-a lipit de Primărie, dar să vedem dacă Primăria va mai susține echipa și de la anul", a declarat Dănuț Lupu, la TV Digi Sport. 

Citește și:  Declarații interesante ale unui fost jucător important al Rapdiului: "Pe ea o consideram adevărata continuatoare a Rapidului" » De ce susține acum proiectul Academiei Rapid

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.