Liga 1

Becali a pus un nou atacant pe lista FCSB, după refuzul lui Nemec: "I-a zis MM să vină în 3 zile. Altfel nu-l luăm"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 13 June 2018

Gigi Becali a declarat astăzi că FCSB negociază repatrierea lui Raul Rusescu, după ce Adam Nemec a refuzat definivit echipa roș-albastră.

"Adam Nemec și-a găsit echipă. Ne-a refuzat pe noi. Acum negociem cu Raul Rusescu. Îl vrem, dar trebuie să vină acum. MM Stoica i-a spus că trebuie să vină acum, în două sau trei zile, ca să facă pregătirea cu noi. Dacă nu vine să facă pregătirea cu noi, nu-l luăm, i-am spus asta. 

Mai negociem și cu Omrani. El așteaptă decizia Comisiei de Disciplină în litigiul cu CFR", a declarat Gigi Becali la Pro X.

Din iunie 2017 până în prezent, Raul Rusescu, 29 de ani, a prins doar 2 meciuri, ambele la echipa secundă a lui Osmanlispor! El mai are un an de contract, dar nu face parte din vederile turcilor pentru noul sezon. 

Atacantul a jucat la FCSB în perioadele 2011-2013 și 2014-2015, cucerind două titluri de campion și o Cupă a României. A mai evoluat la Unirea Urziceni, Sevilla și Braga.

300.000 €este cota actuală a lui Rusescu, potrivit transfermarkt. El valora nu mai puțin de 4,3 milioane de euro în 2013!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.