Liga Campionilor

Cine în poartă?

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Dida e accidentat, Kalac incert. Antrenorul Milanului, Ancelotti, ar putea fi obligat să se rişte cu "bătrînul" Fiori. Milan a intrat în criză de portari tocmai înaintea duelului cu Arsenal. Dida are probleme cu spatele şi n-a făcut deplasarea la Londra, Kalac la degetul arătător de la mîna dreaptă. Aşa că antrenorului Carlo Ancelotti nu i-a rămas decît să spere într-o recuperare miraculoasă a australianului pentru a nu trebui să apeleze la al treilea goalkeeper, veteranul Fiori (39 de ani).

Titular cu Parma, sîmbătă, în campionat, Kalac a păţit-o a doua zi, la antrenament. "Pentru un portar, arătătorul e foarte important. Vom vedea ce rezolvă medicii", a spus Ancelotti pe un ton destul de pesimist.
L-ar fi putut înlocui Dida, numai că brazilianul, rezervă pe "Ennio Tardini", s-a accidentat într-un mod de-a dreptul stupid. Din cauza statului pe bancă, în pauză i s-a blocat subit spatele şi a fost scos cu targa de pe teren, după care a fost transportat la spital pentru analize.

Fiori, două meciuri în 9 ani
La începutul anilor '90, Valerio Fiori era titularul postului la Lazio. După transferul la Milan, în 1999, a intrat însă într-un anonimat aproape total. În tricoul rossonero, el n-a apucat să bifeze pînă acum decît două meciuri oficiale, unul în campionat, altul în Cupă, ambele în 2003. Partide în care a încasat în total patru goluri.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.