Liga 1

Mutu anunță schimbări majore la Voluntari! I-a dat replica și lui Marica: "Să intre și el în meseria asta și apoi să vadă cum e"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 13 June 2018

Adrian Mutu anunță schimbări masive la Voluntari după salvarea de la retrogradare în dauna Chindiei Târgoviște. "Briliantul" a ținut să-i răspundă și lui Ciprian Marica, după ce fostul coechipier de la națională l-a criticat. 

"A fost un meci greu, dificil, cum ne așteptam. O neatenție ne-a costat și am ajuns la penalty-uri. Acolo am fost mai lucizi. Nu m-am uitat la penalty-uri, am avut o cădere de calciu. Am fost la vestiar, dar m-am întors.

Mă bucur că obiectivul a fost îndeplinit. N-a fost ușor, mi-am asumat acest risc și mi-am îndeplinit obiectivul. E doar un început. Vreau mai mult.

Vreau să stăm în primele 8, voi discuta cu conducerea pentru că am anumite pretenții. A intervenit o blazare, trebuie să aducem sânge proaspăt, să aducem întăriri.

Am ales să titularizez anumiți jucători care înainte nu jucau. E un mic succes această calificare. Avem această satisfacție, dar eu îmi doresc mai mult. Vreau să felicit Chindia.

Sunt antrenori care m-au criticat. Asta este, îi transmit lui Marica să intre în meseria asta și să vadă și el cum e. E ușor când faci altceva și nu ești în această meserie", a zis Adi Mutu la TV Digi Sport.

"Nu-mi place ce joacă echipa, nu am văzut schimbare în bine și nu am văzut ideile lui Adi în joc. Clar că și el are o vină, dar nu are experiență. El trebuie să ia decizii, o situație extrem de grea. Dacă va trece, va avea multă liniște și un campionat în care să demonstreze" Ciprian Marica 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.