Stranieri

"Sînt Mutu şi nu-mi cer scuze"

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Românul i-a replicat mijlocaşului Cataniei, Baiocco, care-l acuzase că-şi bate joc de adversari. Duelul dintre Adi Mutu şi Davide Baiocco a continuat ieri în paginile Gazzettei dello Sport. Atacantul Fiorentinei a spus că nu-i va cere scuze mijlocaşului Cataniei, care duminică îl acuzase că a dansat provocator pe teren, în finalul partidei directe, cîştigate de formaţia Viola cu 2-1.

"N-am de ce să-mi cer scuze. Nu am vrut să jignesc pe nimeni, am vrut doar să treacă timpul şi să apăr avantajul echipei mele. În momentele dificile, oricine utilizează armele pe care le are la dispoziţie. Acest dans face parte, pur şi simplu, din jocul meu", a punctat "tricolorul".
El le-a amintit celor care l-au pus la zid de "numerele lui Ibrahimovici. Şi el ascunde balonul. De ce să ne scuzăm pentru virtuozitatea noastră? În carieră am avut mereu respect pentru adversari. Odată, cînd echipa mea conducea cu 5-0, mi-am rugat colegii să nu mai înscrie".


"Mutu a arătat ce om mic e. Dacă-şi bate joc de rivali, face parte din lumea a treia a fotbalului"

Davide Baiocco, mijlocaş Catania

Prelungeşte contractul?

Revista Guerin Sportivo susţine că Fiorentina ar fi gata să facă un efort financiar pentru a-i prelungi lui Adi Mutu actualul contract, scadent în 2011, cu un an, în condiţii financiare superioare. "Tricolorul" ar urma să primească începînd din sezonul viitor încă un milion de euro anual, în condiţiile în care acum cîştigă 1,5 milioane de euro pe an. "Clubul trebuie să facă un sacrificiu pentru a nu-l pierde pe Mutu la vară. E un atacant de rasă, un număr zece şi jumătate", l-a lăudat Giancarlo Antognoni, fosta glorie a Fiorentinei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.