Tenis

SIMONA HALEP. Declarații superbe ale unui fost lider mondial din WTA despre Halep: "N-ai cum să nu plângi pentru această fată minunată"

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 14 iunie 2018

Simona Halep câștigă din ce în ce mai multă simpatie după succesul istoric reușit săptămâna trecută la Roland Garros.

Acum, a venit rândul lui Tracy Austin (55 de ani), fost lider mondial în WTA și dublă câștigătoare la US Open, să vorbească la superlativ despre Halep.

"Simona a fost condusă, dar nu am văzut nicio emoție negativă din partea ei. A crescut atât de mult din punct de vedere mental în ultimul an! Are încredere în forța ei fizică, este incredibilă! Simona a continuat să lovească și munca i-a fost răsplătită. Adevărul este că n-ai cum să nu plângi pentru această fată minunată.

După toate lucrurile pe care le-a trăit, după cât de rea a fost presa cu ea. Dacă stăm și ne uităm, a avut o finală minunată cu Sharapova, iar cu Wozniacki a pierdut pentru că a rămas fără benzină. Acum nu va mai fi întrebată de Grand Slam, are deja ștampila de mare jucătoare pusă pe cariera sa", a spus Tracy Austin, potrivit Tennis Channel.

Citește și: Ploaie de mesaje de la tenismenii din circuit pentru Simona Halep: ”Felicitări, Simo! Asta e pentru toți haterii!”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.