Tenis

Românca eliminată de la Roland Garros a răbufnit după criticile fanilor: "Care e problema voastră, de ce mă judecați?"

Sursă foto: Instagram Andreea Prisăcariu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 14 iunie 2018

Campioană națională la tenis, românca Andreea Prisăcariu (18 ani) a trăit momente dificile după înfrângerea prematură suferită în turneul junioarelor de la Roland Garros.

Eliminată în turul II de japoneza Himari Sato, Andreea a fost asaltată pe conturile de socializare cu mesaje virulente din partea fanilor, care au insultat-o pe singura reprezentantă a României de pe tabloul junioarelor de la Paris.

"«Este atât de grasă. Oare cum poate juca? Nici nu poate să alerge». Am auzit asta de atâtea ori și vreau doar doar atât să spun: joc așa cum pot și îmi place, chiar dacă uneori mă mai chinuiesc. Este adevărat, nu sunt o bună alergătoare. Și da, am 73 de kilograme. Dar care este problema voastră, de ce mă judecați? Ce vă dă dreptul să faceți asta? Sunt jucătoare mai bune ca mine la toate nivelurile, de acord.

Știu să mă folosesc de calitățile pe care le am. Dar cum rămâne cu cealaltă jumătate? Pe care le bat de fiecare dată când le întâlnesc și care tot nu pricep cum de le bate «fata asta grasă.» Câștig pentru că știu să mă folosesc de calitățile pe care le am. Așa se câștigă, folosindu-ți armele cele mai puternice.

La ultimele 4 turnee m-am oprit de fiecare dată în turul II. Și ce dacă? Asta nu înseamnă că sunt lispsită de valoare sau vreo idioată. Tot mă bucut de fiecare punct, tot merg în continuare să mă antrenez. Sunt încă în joc", a scris Andreea Prisăcariu, pe contul său de Instagram.

Andreea Prisăcariu s-a impus în campionatele naționale la 3 categorii de vârstă, 16, 17 și 18 ani, și e considerată una dintre speranțele tenisului feminin din România. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.