Liga 4

CSA Steaua taie în carne vie după ratarea tuturor obiectivelor » 4 măsuri pentru sezonul viitor + marele obiectiv » Ce se întâmplă cu Marius Lăcătuș

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 14 iunie 2018

Oficialii CSA Steaua au digerat cu greu ratarea promovării în Liga a 3-a și au anunțat o serie de măsuri pentru sezonul viitor, transmise prin intermediul unui comunicat oficial. 

Astfel, după cum era de așteptat, Ion Ion a fost demis, locul acestuia fiind luat de Marius Lăcătuș, cel care în sezonul recent încheiat a ocupat funcția de director sportiv. "Fiara" va lucra alături de Ștefan Iovan și Gheorghe Nițu și va avea drept obiectiv promovarea imediată în Liga a 3-a! 

CSA Steaua a ratat toate obiectivele din acest sezon, "militarii" pierzând promovarea în Liga a 3-a și finala Cupei României, faza pe București. Ambele eșecuri au venit chiar în fața rivalei Academia Rapid.

Comunicatul integral al CSA:

"În urma analizei activității sportive a secției de fotbal a Clubului Sportiv al Armatei Steaua București ca urmare a încheierii sezonului competițional 2017-2018, conducerea clubului a luat următoarele măsuri:

  • Demiterea domnului antrenor Ion Ion din funcția de antrenor principal al echipei de seniori;
  • Retrogradarea domnului Vasile Aelenei la o grupă de juniori din cadrul Centrului de copii și juniori;
  • Numirea la echipa de seniori ca antrenori a domnilor: Marius Lăcătuș, Ștefan Iovan și Gheorghe Nițu;
  • Obiectivul primei echipe a clubului este promovarea în Liga a III-a;
  • De asemenea, domnul Adrian Bumbescu a fost numit în funcția de șef al Centrului de copii și juniori și va avea ca obiectiv restructurarea activității centrului și implementarea liniei metodice de pregătire a echipei de seniori grupelor 2000-2003."
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.