Stranieri

Unde va antrena Șumudică, până la urmă: "Acum 10 minute am semnat" + Cum a fost convins: "Mă uitam la salariu și nu se mai terminau zerourile"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 14 iunie 2018

În cursul zilei de astăzi a circulat informația că Marius Șumudică a semnat cu  Al-Shabab, însă în același timp în presa din Turcia se anunța că antrenorul a semnat cu Akhisar.

Tehnicianul în vârstă de 47 de ani a lămurit situația și spune că în urmă cu scurt timp a semnat contractul cu arabii.

"Așa bolovan mă credeți să semnez cu două echipe și să mă suspend singur? Eu sunt în vacanță cu familia acum în Antalya. Eram aproape înțeles să bat palma cu Akhisar, câștigătoarea Cupei Turciei, care e calificată în grupele Europa League.

Pe la 2 dimineața mi-a sunat telefonul. Eram în discuții cu Shabab și am ajuns la o înțelegere cu ei până la urmă. Azi am primit contractul, avocatul meu l-a studiat și e în regulă. Acum 10 minute am semnat și am trimis contractul înapoi celor de la  Al-Shabab. Cu turcii n-am semnat, eram foarte aproape. Dacă această ofertă nu venea, mergeam în Turcia. Pe 25 sau 26 iunie voi fi prezentat. În afară de performanță, și salariul e foarte mare. Mă tot uitam să se termine zerourile pe telefon și nu se mai terminau", a declarat Șumudică la TV Digi Sport.

"Mă voi deplasa la Riad și voi vedea de ce jucători am nevoie. Campionatul Arabiei Saudite a devenit foarte atractiv pentru că acum pot juca 8 străini. În afară de performanță, și salariul e foarte mare. Mă tot uitam să se termine zerourile pe telefon și nu se mai terminau" Marius Șumudică

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.