Tenis

VIDEO Darren Cahill, LIVE în timpul unui super-eveniment din Australia: "Îmbrățișarea Simonei a fost mai frumoasă decât a ta :)"

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 15 iunie 2018

Darren Cahill a fost prezent la partida de fotbal australian dintre Port Adelaile și Western Bulldogs, fiind chestionat despre succesul Simonei Halep chiar în timpul transmisiunii în direct.

Antrenorul liderului WTA este un fan recunoscut al fotbalului australian și nu ratează nicio oportunitate de a asista la partidele din prima ligă. Cahill a fost luat la întrebări de televiziunea care a transmis partida. 

"A fost o cursă incredibilă a Simonei Halep. După 3 finale pierdute a reușit într-un final. Și a obținut această realizare în cel mai frumos mod. A învins 3 campioane de Mare Șlem pe parcurs. A fost ceva incredibil, iar primirea de care a avut parte în România este de neimaginat. Aproximativ 25.000 de oameni au felicitat-o pe stadion. Este remarcabil, nu pot să îmi exprim fericirea", a declarat Cahill.

Interviul luat de jurnalistul 7AFL, Mark Soda, a fost încărcat pe Twitter, iar Darren nu s-a putut abține din a comenta: "Îmbrățișarea ei a fost mai frumoasă decât a ta, Soda :)".

Cahill a făcut referire la momenul care a urmat imediat după victoria din finala Roland Garros, când Simona Halep a escaladat tribunele arenei Philippe Chatrier pentru a-l îmbrățișa pe australian.

Vezi și: Eurosport a publicat cifrele: finala câștigată de Simona Halep, RECORDURI de audiență în Europa

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.